Wie is Roll & Fix ?

De BVBA Roll & Fix werd in 2012 opgericht door 2 vennoten, de ene actief in de bouwwereld en de andere in de automobielwereld.  

De uitdaging was een oplossing te vinden voor de problematiek van al te vaak inadequate bevestingen van voorwerpen op de bagagerekken van bestelwagens. De aanleiding was het verlies van een ladder bevestigd op het bagagerek van een bestelwagen van de onderneming.

Ze raakte een motorrijder die ten val kwam. Gelukkig kwam hij ervan af met lichte verwondingen en een zwaar beschadigde moto. De autoweg werd tien minuten afgesloten.

Maar het had dramatischer kunnen aflopen.  

ROLIX produkten gefabriceerd in Europa

Het lastenboek bestond uit het ontwikkelen van een spanband aangepast aan het bagagerek, makkelijk en snel te gebruiken. Bij de ontwikkeling werd beroep gedaan op studiebureaus en gespecialiseerde organisaties zoals IOL Strategic Design, D-Novo en Sirris. Samen hebben ze een spanband in zijn behuizing ontwikkeld conform dit lastenboek. Het volstaat de spanband rond het object te wikkelen en vast te trekken. ‘Roll & Fix’ vandaar de naam Roll & Fix 

Het bedrijf heeft zich omringd met belgische, nederlands , franse en duitse fabricanten om de verschillende onderdelen van het Roll & Fix gamma te produceren. Dit alles in materiaal van de beste kwaliteit , geproduceerd door europese bedrijven en geassembleerd in België.

Roll & Fix produkten respecteren een strikt kwaliteitscharter. 

Zeker van het vernieuwend karakter van zijn produkten, zal Roll & Fix de verdeling ervan doorheen Europa ontwikkelen.