Roll & Fix : voor het bedienen van professionnals

Roll & Fix : een jong en innovatief bedrijf geimplanteerd in België

Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt , vervaardigt en verkoopt imperialen en veiligheidsuitrusting voor de belading van befdrijsvoertuigen. Alle Roll & Fix producten zijn beschikbaar voor verkoop in Frankrijk, in België , in Nederland en in Grote Hertogdom Luxemburg.

Roll & Fix imperialen en spanbanden zijn vooral bedoeld voor professionnals .Het komt te vaak voor dat bestelwagens met een slecht vastgezette lading rijden . Het brengt andere weggebruikers in gevaar evenals de bestuurder zelf wanneer hij probeert de weg van stukken van zijn gevallen lading op te ruimen .

De oprichters van Rolix zijn ervaren vaklui die met deze risico’s van ladingverlies met hun eigen teams geconfronteerd zijn. Roll & Fix imperialen en spanbanden zijn bestemd voor schrijnwerkers, verwarmingsinstallateurs, sanitairisten , loodgieters , elektriciens, dakdekkers, huisschilders, schoonmaakbedrijven , aannemers in de bouwsector, enz …

Rolix heeft met hun behoeften en specifieke vragen rekening gehouden om een innoverend , veilig, snel en gebruiksvriendelijk product te ontwikkelen

Roll & Fix producten zijn zorgvuldig vervaardigd zodat:

  • materialen snel en moeiteloos op imperialen van bedrijfsvoertuigen vastgezet kunnen worden
  • men niet meer het dak van het voertuig opgaan moet om materialen vast te zetten

Wij hebben imperialen voor de meeste standardmodellen van bestelwagens op de markt uitgedacht. Roll & Fix kan vandaag op meer dan honderd modellen en varianten passen. Vind de aangepaste imperiaal om uw voertuig op te monteren dank zij de Roll & Fix configurator van imperialen.