Een innovatief systeem

Het Roll & Fix systeem is ontwikkeld om goederen op een praktische, snelle en zekere manier te bevestigen.

 

Na meerdere jaren ontwikkeling door een team van Belgische en Franse ondernemers, is Roll & Fix een vernieuwend veilig en snel systeem.

Het bestaat uit 3 elementen:


Gamme Produits

Een complete oplossing

Het ROLIX bagagerek

Flèche droiteHet Roll & Fix bagagerek

is voorzien van rails die de aangepast zijn aan de vorm van de strapbox en de mogelijkheid bieden deze te glijden ter hoogte van de lading. Ze zijn beschikbaar in meerdere lengtes en breedtes en perfect aanpasbaar aan alle modellen bestelwagens van alle merken. Het bagagerek is standaard voorzien van een spoiler en een laadrol.

Kies uw bagagerek 

Vind een dealer

Technische fiche

DE STRAPBOX

Flèche droiteDe strapbox

Laat toe materiaal van gelijk welke vorm of volume snel en zeken vast te sjorren op het dak van een bestelwagen. Het terugspoelsysteem en de handgreep zorgen ervoor dat de spanband goed opgespannen wordt en dat de goederen stevig vastgesjort worden.

Weergave van alle Roll & Fix universele spanbanden

Vind een dealer

Technische fiche

De ROLIX telescopische ladder

Flèche droiteDe Roll & Fix telescopische ladder

geeft een makkelijke toegang tot de zijkant van uw bagegerek om er efficient de te transporteren goederen te bevestigigen. Doordat hij telescopisch inschuift kan hij compact in de bestelwagen opgeborgen worden.

Weergave van alle afmetingen van Roll & Fix universele ladders

Vind een dealer

Technische fiche

 

Met Roll & Fix geen ladingverlies onderweg!

meer informatie betreffende ons vastzetsysteem. Contacteer ons of vraag het aan uw concessiehouder of uw bedrijfswageninrichter.